Екссоліст "Тартак" та воїн ЗСУ Сашко Положинський налякав зовнішнім виглядом під крапельницею: "Що з Вами робили?" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 735
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Сашко Положинський
Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

Прихильники артиста помітили, що з його очима явно щось не так...

Відомий український музикант, колишній соліст гурту “Тартак”, а нині — захисник України Сашко Положинський розхвилював своїх прихильників. Артист, який залишив службу в 47 ОМБр, показався під крапельницею. Що відомо — усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

На своїй сторінці в Instagram Олександр Положинський опублікував світлину, на якій помітно, що йому встановили крапельницю. Що саме сталося з військовим — вдаватися у деталі він не став. Натомість англійською він просто коротко написав I’ll be back (у перекладі — “Я повернуся”).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, можна припустити, що в нього почалися проблеми зі здоровʼям, адже раніше Сашко зізнавався, що через службу в ЗСУ його стан здоровʼя настільки погіршився, що чоловік тепер не може претендувати на звання офіцера.

Сашко Положинський
Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

Втім прихильники Олександра Положинського встигли зауважити, наскільки незвичайно виглядають його очі. Адже на фото помітно, як сильно відрізняються зіниці — на одному оці вона була розширена, а на іншому звужена.

  • Ого, різниця в зіницях – це ефект від того, що капали?

  • Що з Вами робили, що такі різні зіниці в очах?

— пишуть у коментарях схвильовані підписники українського захисника.

Сашко Положинський
Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олександр Положинський зворушив віршем , який присвятив загиблим внаслідок теракту на Куп'янщині. Артист максимально образно намагався висловити свої думки.