Віталій Козловський розповів, як розвивалися його стосунки з дружиною-піарницею (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Інстаграм Віталія Козловського

Виконавець також розповів, як змінилося його життя з появою сина

Відомий український співак та військовослужбовець Віталій Козловський, який показав, як бавиться зі своїм 7-місячним сином Оскаром під час відпустки, зізнався, коли почався його роман з нинішньою дружиною Юлією Бакуменко. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто зазначити, що Юлія є піарницею Віталія. Як виявилося, їх робочі стосунки згодом переросли у романтичні, а пізніше - у сімейні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це Козловський розповів у своєму інтерв'ю для Люкс ФМ. Віталій заявив, що його життя з появою маленького Оскара стало ще кращим.

Стосунки стали більше серйозними під час пандемії, а закріпилися вони під час війниЖиття змінилося на краще. Для мене син – це як маяк сьогодні. Я думаю, якби його не було, то, можливо, і мене б не було. Він мені дає таку наснагу і впевненість, бажання і жагу до життя, що я дуже щасливий, що нарешті в моєму житті є ось такий особливий маленький чоловік, заради якого я готовий піти на все,
- резюмував виконавець.

Дивитися з 15:38

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віталій Козловський вшанував пам'ять батька, який відійшов в інший світ. Артист повідомив, що минуло три роки з дня смерті рідної людини.