"Рядовий Козловський щезнув": Ігор Кондратюк припусти, що Віталій Козловський більше не служить в ЗСУ

Новини шоубізнесу
1 290
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український шоумен, ведучий та продюсер Ігор Кондратюк, який має затяжний конфлікт з експідопічним Віталієм Козловським, заявив, що артист більше не служить у ЗСУ. Подробиці - в нашому матеріалі.

Ігор Васильович зауважив, що у нього є підстави вважати, що Козловський, якого мобілізували ще у червні більше, не захищає територіальну цілісність та незалежність України на передовій. Про це 61-річний Кондратюк розповів у інтерв'ю  Oboz.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, Ігор так вважає, тому що раніше щомісяця йому надходила частина коштів від Віталія, які він за рішенням суду, мав виплатити своєму колишньому продюсеру. Із зарплатні Козловського у Нацгвардії  автоматично списувався певний відсоток коштів, які направлялися Кондратюку. Тепер же гроші (з жовтня)перестали надходити.

Згідно з рішенням суду бухгалтерія відраховує на мою користь всього 20 відсотків від його офіційної зарплати. 2023 року виплати по судах почалися і тривали протягом трьох місяців, останній раз – у жовтні. Все. Відтоді грошей не було. Мені просто цікаво: де зараз Віталій Козловський? Судячи з того, що не приходить жодних виплат, найімовірніше, Віталій Віталійович Козловський зараз ніде: у нього немає офіційної зарплати. Він же не може не отримувати зарплатню, перебуваючи в ЗСУ? Хто з бухгалтерії військової частини захоче мати проблеми з законом? Ніхто. Отже, робимо висновок, рядовий Козловський щезнув,

- резюмував  Кондратюк.

"Рядовий Козловський щезнув": Ігор Кондратюк припусти, що Віталій Козловський більше не служить в ЗСУ - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віталій Козловський порівняв Ігоря Кондратюка з путіним. Артист так відреагував на відмову колишнього продюсера "піти на мирову".