Катерина Полтавська показалася на 29 тижні вагітності та вразила подарунком від Остапчука на кругленьку суму (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Instagram/vova_ostapchuk

Володимир подарував своїй коханій Apple AirPods, які в середньому вартують 27,5 тисяч гривень

Третя дружина відомого українського шоумена та ведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська, яка розсекретила ім'я сина та розповіла про плани на партнерські пологи з коханим, показала, що він їй подарував. Подробиці - в нашому матеріалу.

Отож, Остапчук потішив Полтавську стильними навушниками від Apple. Цією новиною Катерина поділилася у себе в Instagram Stories. Зокрема, Полтавська розповіла, що навушники Apple AirPods не особливо у неї приживаються, адже вона їх губить. Отож, Володимир знову вирішив це питання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, він подарував Катерині Airpods Max. Ці навушники цікаві тим, що їх не так то просто загубити. Варто відзначити, що середній цінник на такий аксесуар складає 27,5 тисяч гривень. Відтак, Катерина приміряла презент від обранця та показала свій округлий животик на 29 тижні вагітності.

Я загубила вже три пари своїх airpods маленьких, тому чоловік прийняв кардинальне рішення,
- зазначила Полтавська
Скриншот Stories Катерини Полтавської
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Полтавська подарувала Остапчуку на 40-річчя тортик із пікантним натяком. Блогерка поділилася подробицями святкування 40-річчя обранця.