Справжня бізнесвумен! Дружина Остапчука Катерина Полтавська відкрила салон краси (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська блогерка та за сумісництвом третя дружина шоумена і телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська останнім часом демонструвала українцям кадри з того, як вона готується до відкриття свого салону краси. Безумовно, у цьому питання Катерину дуже підтримав її зірковий чоловік. І от в суботу, 20 січня Полтавська відкрила свій заклад.

Про це Катерина повідомила у себе в Instagram-Stories. Користувачі в буквальному сенсі закидали 23-річну бізнесвумен запитаннями, до яких вона поставилася з певною ноткою іронії. Зокрема, дівчина пожартувала, що по дорозі до її салону, який до речі спеціалізується на лазерній депіляції та масажах, вона думала про те, навіщо вигадала собі роботу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Користувачі запитали у Катерини, що саме вона робить у салоні, а також як проходить її звичайний робочий день. Медійниця відповіла:

Ну, поки я мию підлогу, роблю чай, годую пряниками дітей клієнтів, і оце все. На перший погляд здається, що роблю те саме, що колись робила, коли працювала на когось. Але вдвічі більше. Рекомендую.

Справжня бізнесвумен! Дружина Остапчука Катерина Полтавська відкрила салон краси (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Полтавська зізналася, чи боїться втратити Остапчука. Дружина шоумена зауважила, що все в будь-якому разі буде добре.