"Доведеться завершити музичну кар'єру": Тарас Тополя назвав умови, за яких піде у політику

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/antytila_official

Артист додав, що поки не збирається змінювати фах

Відомий український співак, соліст гурту “Антитіла” Тарас Тополя, який зізнався, чи досі служить у ЗСУ, неочікувано заговорив про свої політичні амбіції. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Тополя цілком серйозно розглядає той варіант, що він може податися у велику політику. Проте, співак заявив про кілька умов, за яких він змінить фах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Тарас піде покращувати життя в Україні на політичній арені, якщо відчує в собі сили реалізувати ті чи інші проєкти на благо країни. Безумовно, Тополя вважає, що не зможе поєднати професію співака та політика, а відтак за такої умови завершить музичну кар'єру. Однак, артист також додав, що поки його гурту вдається доносити важливі меседжі без політичної кар'єри.

У нас демократія, тож будь-хто може спробувати себе в політиці, і це прекрасно. Якщо я відчую, що в мене є сили, в моєї команди, в моїх однодумців є сили та бажання, щоб реалізувати хороші справи, використовуючи політику, я туди піду обов'язково, але при цьому доведеться завершити музичну кар'єру, бо сидіти на двох стільцях, як показує практика, – не працює,
– розповів музикант у своєму інтерв'ю "24 Каналу".
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Тополя пояснив, чому насправді “Антитіла” анонсували концерт у Криму. Артист розкрив головний секрет — хто стоїть за організацією виступу гурту "Антитіла" у Ялті.