“Люблять пригодницькі”: Тарас Тополя розповів, які книги читає на ніч дітям

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше музиканти гурту “Антитіла” поділилися своїми планами на День святого Валентина. Також у розмові з HOCHU.ua Тарас Тополя розповів, як змінилися традиції у його родині від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Більше про це - далі.

Тарас Тополя наразі зайнятий підготовкою до сольного концерту, який він разом з іншими учасниками гурту “Антитіла” дадуть 14 лютого у столичному Палаці Спорту. Що важливо, захід є благодійним - на ньому відбудеться збір коштів на FPV-дрони для ЗСУ.

Водночас музикант знайшов час ексклюзивно поспілкуватися з HOCHU.ua. Тарас Тополя розповів нам про традиції, до яких він з дружиною повернулися після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, після повернення родини додому з США, де вона знайшла тимчасовий прихисток, Тарас знову має змогу читати дітям книги та вкладати їх спати.

Дякувати Богові, моя сім’я вдома. Всі в режимі “школа”, “гуртки”, “творчість”. Повернулися до тих традицій, що були до війни: читаємо на ніч книжки своїм дітям, вкладаємо їх спати,

- ділиться лідер гурту “Антитіла”.

Фото: @tarastopolia
Фото: @tarastopolia

Як зазначає Тополя, наразі його сини 10-річний Роман та 8-річний Марк полюбляють пригодницькі книги.

Зараз читаємо про Капітана Хука. До того читали “Острів скарбів”. Люблять пригодницькі книги, що нормально для їхнього віку,

- розповідає Тарас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше Тарас Тополя відповів, чи справді готується концерт гурту "Антитіла" після деокупації Криму. Більше про це - у цій статті .

Фото: @tarastopolia