"Я не хотіла другої зустрічі, але з фантазією у мене проблеми": дружина Остапчука повеселила історією про їх друге побачення

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/poka.tya

Подружжя 4-го жовтня святкує річницю знайомства

Відома українська медійниця та дружина шоумена і ведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавської, яка вразила подарунком від коханого, розповіла що 4 жовтня вони разом з Володимиром святкують річницю знайомства. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, як виявилося що шоумен та медійниця вже два роки знайомі. Катерина вирішила у себе в соцмережах поділитися історією їхнього роману, який міг би не відбутися. Відтак, Полтавська зізналась що свого часу відхрещувалися від другого побачення з Остапчуком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сталося це у доволі кумедний спосіб. Отож, вона відповіла Володимиру на його пропозицію піти на ранкову каву. Зокрема, Катерина заявила, що у неї немає звички пити цей напій зранку. Володимир своєю чергою не розгубився та запросив майбутню дружину на вечерю. Так і закрутилася їхня історія.

Після першого побачення він зателефонував мені й запросив на каву, а я не хотіла другої зустрічі, тому в мене було дві секунди, щоб придумати, чому я не піду, і тому я не вигадала нічого розумнішого, ніж сказати: "А я не пʼю каву… вранці". Він відповів, що окей, але потім, коли ми таки зустрілися, сказав, що подумав, що я дуже дивна, адже якщо каву п'ють, то саме вранці. Як ви розумієте, з фантазією у мене проблеми, тому коли він ввечері запропонував вечерю, "відмазатися" не вийшло – й ось так і живемо вже разом два роки,
- підсумувала Катерина.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Полтавська подарувала Остапчуку на 40-річчя тортик з пікантним натяком. Блогерка поділилася ексклюзивними подробицями святкування 40-річчя коханого.