Повертається, але не в Україну: названо країни, в яких виступить Олег Винник

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

Голова фан-клубу виконавця теж відреагувала на цю новину

Популярний український співак Олег Винник, який після початку широкомасштабного вторгнення виїхав у Німеччину та якого нещодавно бачили в Києві, оголосив про своє повернення на велику сцену. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, наразі з'ясувалося, що знаменитість планує свої виступи у кількох європейських країнах. Насамперед мова йде про Німеччину, Австрію, Чехію та Польщу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами селебритіс, вже розпочався процес продажу квитків. Про це говориться в анонсі.

Артист здивує своїх шанувальників сенсаційним поверненням на сцену! Сенсація року: у 2024 році Олег повертається з грандіозним живим шоу – і це будуть єдині європейські концерти цього року! Але найкраще: квитки сильно обмежені, тому поспішай і забезпеч собі місце на цій незабутній події. Не пропусти можливість побачити, як Олег Винник з потужною енергією виконує свої найвідоміші хіти та приводить своїх шанувальників у захват,
- зазначається у повідомленні.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що з приводу повернення Винника висловилася і голова його фан-клубу Валерія Барон. Жінка написала, що це нова ера у кар'єрі артиста.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Світлана Білоножко пояснила, що саме має зробити Винник, щоб повернутися на сцену. Виконавиця говорить, що артист має проявити ініціативу до того, як Україна переможе у війні.