Арсен Мірзоян відповів, чи повернеться Олег Винник на українську сцену (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український артист та чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян розповів про своє ставлення до Олега Винника,  який з початку повномасштабного вторгнення рф на території України проживає в Німеччині. Подробиці - в нашому матеріалі.

Свою думку відносно знаменитого українського блондина Арсен розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну. 45-річний Мірзоян розсекретив, у яких стосунках перебуває з 50-річним Винником.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося Олег у свій час був гостем на весіллі Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко. Багато хто думав, що Винник - друг зіркової сім'ї, однак Арсен запевнив, що вважав зіркового артиста просто колегою. Блогер запитав, можливий варіант із поверненням Олега в Україну на сцену. Мірзоян відповів наступне:

Хтось скаже, що Олег Винник закінчив. Але слухайте, ми всі знаємо, як він почав. Це теж було несподівано абсолютно всім. І він також може несподівано повернутися, тому що люди не змінюються і всі ті ж його шанувальники також,

- підсумував Арсен Мірзоян.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Арсен Мірзоян вперше назвав причину смерті Ніни Матвієнко.  Для їхньої родини це стало великим шоком, адже Ніна Митрофанівна не скаржилася на здоров'я, дотримувалася правильного харчування і вела активний, здоровий спосіб життя.