"Я рада, що він більше не страждає": Мадонна засмутила новиною про смерть молодшого брата (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/madonna

Артистка відзначилася щемливим постом у соцмережах

Легендарна американська виконавиця Мадонна, яка з гумором привітала батька з днем народження, розповіла про смерть брата Крістофера. Подробиці - в нашому матеріалі.

Сумною новиною знаменитість поділилася у себе в Instagram. Вона розповсюдила пост, до якого прикріпила серію світлин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У публікації Мадонна наголосила про міцний зв'язок з 63-річним братом. До речі, він був дизайнером, художником, режисером і танцівником. Селебритіс окремо звернула увагу на його захопленні танцями, які стали їхнім спільним способом самовираження ще з юних літ.

Мій брат Крістофер помер. Він був найближчою людиною для мене протягом тривалого часу. Важко пояснити наш зв'язок, але він виріс з розуміння того, що ми були різними, і суспільство збиралося влаштувати нам важкі часи за те, що ми не дотримувалися статус-кво. Ми взяли один одного за руки і танцювали крізь божевілля нашого дитинства. І знову ми взялися за руки, і ми танцювали крізь божевілля Нью-Йорка! Ми пожирали мистецтво, музику і кіно, як голодні тварини, ми були в епіцентрі вибуху всіх цих речей. Ми танцювали крізь божевілля епідемії СНІДу. Ми ходили на похорони, ми плакали, і ми ходили на танці. Я рада, що він більше не страждає. Таких, як він, ніколи не буде. Я знаю, що він десь танцює.
- згадує знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Мадонна нагадала світові про депортованих українських дітей. Артистка звернулася до фоловерів, а також світових лідерів через свої соцмережі напередодні саміту миру.