"Всі гроші витратили на психолога": відома українська ведуча розповіла про негаразди у шлюбі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Марічка Падалко. Фото: instagram.com/marichkapadalko

Ведуча навіть зверталася за допомогою до колишньої свого коханого

Раніше Марічка Падалко розповіла, куди і на яку спеціальність вступив її син. А нещодавно ведуча знову поділилася особистим. Цього разу вона зізналася, що мала кризу у стосунках з чоловіком. Як їм вдалося пережити цей складний період - дізнавайтесь з цієї статті на Хочу!

48-річна українська ведуча Марічка Падалко дала інтерв’ю Аліні Доротюк. Розмова йшла, зокрема, і про кризу у стосунках з Єгором Соболєвим, яка сталася на 5-7 році їхнього подружнього життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Марічки, причина була у її втомі від навантаження мами трьох маленьких дітей. Також її мало що наповнювало або не було часу наповнюватись ззовні. Ведуча зізнається, що була дуже порожня і її все дратувало.

Водночас жінка додала, що мова про розрив стосунків не йшла: її чоловік завжди казав, що розлучення ніколи не буде варіантом і, щоб не відбувалося, вони будуть разом.

Ми ходили до психолога стільки, скільки це було потрібно в якийсь момент. Я пам'ятаю, що того літа, коли це сталося, ми не поїхали в відпустку, бо ми всі гроші витратили на психолога. Це було дуже корисно і важливіше,
- сказала Марічка.

Що цікаво, коли сталася криза, першою людиною, з якою ведуча захотіла попити каву, була ексдружина Єгора.

Я тоді поділилася абсолютно всім, що мені не подобалося, що мене турбувало. Запитала, чи вона мала подібні якісь проблеми. Мені важливо було тоді з нею дуже сильно поговорити. І вона мене підтримала,
- додала Марічка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Марічка Падалко зізналася, що нарешті може частіше бачитися з чоловіком-воїном. Читайте про це - у цьому матеріалі.