Юрій Горбунов порівняв свою родину зі "звичайними українськими" та відверто заговорив про кризу у стосунках з Катею Осадчею

Зірки
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Фото: instagram.com/kosadcha

Відомий телеведучий розсекретив, як вони з дружиною відсвяткували річницю весілля

Популярний український телеведучий Юрій Горбунов, кадри з весілля якого нещодавно з’явилися у Мережі, вперше відверто заговорив про кризу у стосунках з дружиною. Тільки нещодавно вони з Катею Осадчею відсвяткували річницю шлюбу, тому за 7 років подружнього життя вони напевно вже встигли пройти чимало різних етапів у стосунках. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

У коментарі програмі "Ранок у великому місті" Юрій Горбунов розповів, як декілька тижнів тому вони з Катериною Осадчею відмітили 7-му річницю шлюбу. Пара не стала усамітнюватися та вирішила розділити свято разом з дітьми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте великого святкування у знаменитостей не було. Як зізнався Горбунов, у цей вечір вони усі разом повечеряли та пішли відпочивати, адже на ранок всім треба було рано прокидатися.

Тихо, по-сімейному з дітьми. Вдома випили по келиху шампанського, повечеряли і лягли спати, бо всі вранці прокидаються,
— розповів Юрій Горбунов.

За словами телеведучого та продюсера, їх шлюб з Катериною Осадчою не є ідеальним. Як і у всіх, між коханими деколи виникають конфлікти чи сварки, але вони постійно продовжують працювати над тим, аби залишатися разом.

Ми українська сім'я, яка проходить через все, як і всі інші. Сім'я і стосунки в сім'ї – це праця.
Катя Осадча та Юрій Горбунов
Фото: instagram.com/kosadcha
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше з’явилася інформація, яку “стипендію” отримує Горбунов на своїй посаді у Раді державної підтримки кінематографії.