Леся Нікітюк стала головною героїнею нової української комедії

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Пресслужба

Ведучавперше дебютує в якості акторки

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підтвердила стосунки з військовим, дебютує у вітчизняному кіно. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Леся зіграє головну роль у стрічці “Песики”. Зазначимо, що це романтична комедія, виробництвом якої зайнялися FILM.UA Group та Новий канал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зйомки проєкту стартували у вересні, але досить довгий період часу трималися в секреті. Отож, за сюжетом цієї стрічки головна героїня на ім'я Яна, яка є егоцентричною кар'єристкою та холостячкою, у доволі випадковий спосіб накладає на себе прокляття: чоловіки, які займаються з нею сексом в одному ліжку, стають песиками. Отож, впродовж всього фільму вона бореться із цим випробуванням.

“Песики” — це щира комедійна історія про справжню любов. Настав час, коли кохання у мене в житті буде багато. І мова не тільки про новий фільм,
- резюмувала Леся.
Для FILM.UA це важлива історія. Ми хочемо продовжувати робити те, що вміємо найкраще: дарувати глядачам усмішки, гарний настрій та відчуття нормальності в цей надзвичайно складний час — хоча б на пару годин,
— підкреслюють продюсерки стрічки Анна Єлісєєва та Анастасія Лодкіна. 
Із цим проєктом ми хочемо допомогти людям видихнути й відволіктися хоча б на короткий проміжок часу. І, як завжди, Новий канал там, де створюють найкращу комедію: вважаємо, що такий легкий жанр — те, що потрібно глядачеві в такі темні часи,
- підсумувала Ольга Балабан, маркетинг-директорка Нового каналу.

Додамо, що зйомки стрічки триватимуть до кінця жовтня. Вони проходять у столиці України. До речі, випуск фільму у широкий прокат заплановано на березень наступного року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Цимбалюк висловився про підписників, які цькують Лесю Нікітюк за стосунки з військовим. Артист відзначився з філософським зверненням.