"Викручуємося, аби кожен міг продовжувати працювати й розвиватися": зірка "Ліги Сміху" розповіла, як поєднує материнство і творчість

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Пресслужба Нового каналу

Учасниця шоу “єПитання” відповіла, чи допомагають колеги з “Тріо Різні” няньчитися з синочком

Популярна українська гумористка, зірка “Ліги Сміху” Аліна Блажкевич цього року народила первістка. Сина акторки назвала Андрієм.

Варто зауважити, що знаменитість не брала довгострокову декретну відпустку. Селебритіс вже через пару місяців повернулася до зйомок в ютуб-проєктах, а також участі в концертах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, за лаштунками шоу “єПитання” Аліна вирішила розповісти, як їй вдається поєднувати обов’язки мами і творчу діяльність. Зокрема, жінка додала, що не хоче шукати няню малюку.

Чесно кажучи, з народженням Андрійка трохи сповільнила графік зйомок. Коли знімаюся, то з синочком сидять або чоловік, або моя мама, або сестра чоловіка. Допоки Андрійко не почне говорити й не зможе розповісти нам, що щось не так, я не хочу шукати няню. Боюся за нього. Тому всією родиною викручуємося, аби кожен міг продовжувати працювати й розвиватися,
- розповідає Блажкевич.

До речі, Блажкевич також розповіла, чи допомагають їй у вихованні крихітки колеги-гумористки з “Тріо різні”. Окрім того, Аліна зізналася, що Андрійко досить залучений у їхній робочий процес.

Ми з дівчатами самі переглядаємо випуски для нашого YouTube-каналу та вирішуємо, що лишати, а що ні. Тож Андрійко їздить на всі монтажі, так би мовити, залучений у робочий процес (усміхається). І ми по черзі няньчимося з ним, поки готуємо випуски,
– додала учасниця проєкту “єПитання”.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий показав новий транспортний засіб. Попри складнощі в житті артист лишається все таким же жартівником.