Зірка "Жіночого кварталу" та "Ліги сміху" вперше стала мамою (ФОТО)

Знаменитості
1 508
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Блажкевич
Фото: instagram.com/alinablazhkevych

Комедійна акторка Аліна Блажкевич народила первістка і вже поділилася першим кадром з пологового будинку

Популярна українська акторка, учасниця гумористичного колективу “Тріо різні” та зірка “Жіночого кварталу” Комедійна акторка Аліна Блажкевич вперше стала мамою! Що відомо про її первістка — дізнавайтеся на Хочу!

Новиною про поповнення в родині зірка “Ліги сміху” поділилася на власній сторінці в Instagram. Виявилося, що її син народився ще 10 березня, проте відразу публічно говорити про це акторка не хотіла. Натомість у цей час вона відновлювала сили та насолоджувалася новим статусом мами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аліна Блажкевич повідомила , що народила чоловікові сина, якого пара назвала Андрієм. Однак показувати обличчя хлопчика акторка поки не стала, а лиш засвітила ліжечко з лікарні із підписаним ім'ям новонародженого.

Хотіла всім розказати, що на світ з’явився чудовий хлопчик Андрій. Ми з Ромою стали офіційно дорослими і дуже щасливими.
Всі деталі розповім потім! Головне, що це найбільша радість, яку я коли-небудь відчувала в житті.
Я бажаю Андрійку жити в щасливій і мирній країні,
— зазначила Аліна Блажкевич.
Аліна Блажкевич
Фото: instagram.com/alinablazhkevych
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше молода дружина Володимира Остапчука зізналася, що стало на заваді її спілкуванню з дітьми шоумена від першого шлюбу. Катерина Полтавська зізналася, як ставиться до цієї ситуації.