Хоче знищити українців… Голлівудський актор Стівен Сігал оголосив про намір воювати на боці окупантів

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Путініст Стівен Сігал не перестає дивувати своїм цинізмом. Фото: Getty Images

Сігал заявляє, що готовий віддати життя за російського президента

Стівен Сігал, син якого одружився з росіянкою, записується в ряди окупантів. Відомий путініст планує підтримати окупантів у війні проти України. Детальніше про це читайте на Хочу!

Сігал, відомий своїми проросійськими поглядами, висловив готовність воювати проти України на боці агресора. Про це він заявив у своєму документальному фільмі "В ім'я справедливості", про що повідомляють російські пропагандистські джерела.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Актор, який підтримує політику путіна, розповів, що написав листа диктатору на початку повномасштабної війни. У ньому він нібито висловив підтримку його діям і готовність воювати на боці окупантів. Ба більше, Сігал заявив, що "готовий віддати життя за свого президента", маючи на увазі диктатора:

Наступного дня після початку спецоперації (так у рф називають війну) я написав листа і переконався, що він дійде до президента. У листі я зазначив, що тепер дізнаємось, хто наші справжні земляки, друзі та вороги. Я буду на боці свого президента і боротимусь за нього.

Проте важко сказати, наскільки серйозні слова путініста. Повномасштабна війна триває вже майже три роки, а Сігал лише кілька разів відвідував території України, які знаходяться під окупацією з 2014 року, і знімав там свої пропагандистські відео.

Нагадаємо, Стівен Сігал давно відомий своєю проросійською позицією та дружбою з путіним. Він підтримав вторгнення росії на схід України та анексію Криму. У 2016 році актор отримав російське громадянство, а у 2017 році СБУ заборонила йому в'їзд до України. З початком повномасштабного вторгнення Сігал не змінив своєї думки, попри численні злочини, вчинені окупантами на українських землях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що продовжує підтримувати окупантів і колишній капітан збірної України. Нещодавно Анатолій Тимощук продав свою футболку, щоб допомогти військовим рф.