Відгуляв весілля у Москві: син путініста Сігала одружився з росіянкою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 064
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Син Стівена Сігала з обраницею
Фото: instagram.com/danilova.ri

Шлюбна церемонія відбулася 17 березня

Рідний син відомого американського актора-путініста Стівена Сігала Домінік вирішив пов'язати своє майбутнє з життя з російською моделлю Айрін Даниловою. Пара зіграла весілля у столиці рф. Подробиці - в нашому матеріалі.

Вочевидь, Домінік Сігал цілком підтримує любов свого батька до диктаторського режиму путіна і навіть готовий будувати свою кар'єру у росії. Про це повідомляє ТСН.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що шлюб до церемонія пари пройшла 17 березня. До речі, на ній були присутні лише найближчі друзі та родичі. Також був присутній і зірковий батько нареченого, який цілком підтримує його вибір. Нагадаємо, що свого часу Стівен визнавав анексію Криму, а також у 2022 році приїздив до Оленівки, де окупанти знущалися з українських полонених військових.

Зауважимо, що про те, що подружжя буде проживати в росії переконувала наречена Айрін. Домінік же своєю чергою неодноразово заявляв про свою любов до цієї країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка “Ліги сміху” Віктор Розовий відгуляв весілля. Дружиною гумориста стала модель та акторка Ольга Мерзлікіна.