"Ми категорично засуджуємо і його вчинок, і подальшу поведінку": "Океан Ельзи" потрапив у скандал довкола ДТП з чотирма постраждалими

Новини шоубізнесу
1 567

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

Інцидент стався у центрі Києва

Популярний український колектив “Океан Ельзи”, який презентував першу англомовну композицію, вляпався у скандал з ДТП, в якому постраждали четверо людей. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, основним фігурантом ДТП став водій авто марки Mercedes. У нього на руці був браслет з назвою знаменитого українського колективу. Відтак, чоловік не впорався з керуванням і буквально “налетів” на натовп. Відомо, що постраждало четверо людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, пізніше з’ясувалося, що авто, яке вчинило ДТП, належить власниці бренду One by One, Лідії Сметані. Жінка зізналася, що за кермом був її особистий водій, який взагалі не має відношення до гурту “Океан Ельзи”. Варто додати, що Лідія вже зв’язалася з постраждалою, щоб надати їй допомогу.

Пояснюю ситуацію: близько десятої вечора водій на моєму авто завозив речі до Палацу спорту. Не впорався з керуванням на повороті й виїхав на тротуар із літнім майданчиком кафе. Є постраждалі - в однієї дівчини діагностовано струс мозку,
- написала Лідія.

Команда колективу “Океан Ельзи” теж не могла пройти осторонь цього прикрого інциденту. Музиканти висловили свої співчуття постраждалим та наголосили на непричетності водія до їхнього гурту.

Щодо ситуації з водієм Лідії Сметани. Він не працює з ОЕ, не має жодного стосунку до гурту. Ми не знайомі з ним. Браслет "staff" отримують служби та підрядники, які працюють на заходах у Палаці спорту. Наразі - це концерти ОЕ, тому на браслеті назва події "Океан Ельзи 30 років. Той день", на який отримують доступ. Ми категорично засуджуємо і його вчинок, і подальшу поведінку та наполягаємо на чесному розслідуванні події. Постраждалим - наша підтримка,
- резюмували артисти.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як незрячий юнак з Чернігова заспівав з лідером гурту "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком. До дуету з кумиром Андрія готувала вчителька.