Облава ТЦК: на концерті рок-гурту "Океан Ельзи" активно перевіряли документи чоловіків

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Facebook гурту Океан Ельзи

Головний представник ТЦК утримується від коментарів

11 жовтня у Палаці спорту відбувся концерт легендарного українського гурту “Океан Ельзи”, який потрапив у скандал довкола ДТП з чотирма постраждалими. Проте, цей концерт запам’ятається не тільки через блискуче шоу, подароване артистами, а й через представників ТЦК, які активно перевіряли чоловіків перед входом на концерт.

Про це повідомило ТСН. Отож, близько 50 військових влаштували своєрідні рейди, які реалізувалися у затримання деяких чоловіків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, військові просили осіб чоловічої статі пред’явити документи. Ті ж, хто не погоджувався - опинялися у поліцейських авто. Зауважимо, що головний представник ТЦК не став відповідати на питання журналістів направив їх до пресслужби за коментарями.

Неможливо відобразити вміст. Переглянути в Telegram
Неможливо відобразити вміст. Переглянути в Telegram

До речі, мережею зараз ширяться меми про ТЦК та “Океан Ельзи”. Як приклад, фоловери жартують про улюблени треки ухилятів та військових ТЦК.

Неможливо відобразити вміст. Переглянути в Telegram
Телеграм-канал Мемаграм

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як "Океан Ельзи" презентували першу у своїй історії англомовну композицію. Трек Voices Are Rising став прем'єрним у новому англомовному альбомі колективу.