Заплуталася у цифрах? Дружина Остапчука засвітила свідоцтво про шлюб, чим викликала впевненість у тому, що їхнє весілля сталося по зальоту

Новини шоубізнесу
1 004

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Фейсбук Володимира Остапчука

Цілком можливо, що блогерка просто переплутала терміни

Зіркове українське подружжя Володимира Остапчука та Катерини Полтавської, яке вже не приховує свого одруження, говорили про особливу дату у їхньому житті ще у лютому 2024-го року. Однак, з'явилася деталі того, що у лютому пара ще не була сім’єю. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй сторінці в Instagram Полтавська розповсюдила свідоцтва про шлюб. Вона вирішила приховати рік. Виходячи з фото, не важко здогадатися, що Володимир та Катерина побралися 6 березня 2024-го. Саме тоді Остапчук засвітив обручки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що Катерина називала Володимира своїм обранцем ще у 2023-му і носила обручку на безіменному пальці за рік до того, коли вони вирішили узаконити стосунки. У березні 2024-го Катерина та Володимир активно працювали над поповненням у родині, проте все це не надто сильно збігається за датами.

Скриншот

Наразі кохана 40-річного ведучого перебуває на 30-му тижні вагітності. Цей термін відповідає восьми місяцям. Відтак, вже у березні блогерка була вагітною.

Може бути, що Полтавська трохи прибрехала, адже не хотіла щоб стосовно неї поширювалися плітки про те, що вона вийшла заміж “по зальоту”. Проте, так вийшло, що через цю таємничість вона лише підбурила фоловерів на такі розмови.

Скриншот

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що стало відомо, скільки Володимиру Остапчуку коштувало весілля з Полтавською у приватномуРАЦСІ. Судячи з прайсу центру надання адміністративних послуг “Готово”, весілля Остапчука та Полтавської обійшлося не менше як у 8 тисяч гривень.