Після чуток про весілля, Остапчук та Полтавська засвітили обручки. Дівчина нарешті зізналася, як все було (ФОТО)

Новини шоубізнесу
653
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук
instagram.com/vova_ostapchuk/

Відповідну світлину блогерка поширила в Instagram-Stories

В українському шоу-бізнесі є чимало цікавих пар. Однією з найбільш обговорюваних та подекуди найбільш скандальних є стосунки Володимира Остапчука, колишня дружина якого повідомила про деталі поділу їхнього майна , і його молодої обраниці Катерини Полтавської. Катерина - третя дружина шоумена.

Дівчина молодша за Володимира на 16 років. Зокрема, популярна завдяки стосункам з Остапчуком та своєму блогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про те, що Катерина та Володимир разом стало відомо минулого року. Швидше за все, саме тоді вони і одружилися. Однак, офіційного підтвердження цьому, до недавнього часу ніхто з них не давав.

Проте, днями Полтавська запостила у себе в Instagram-Stories кадр, із якого видно, що в їх обох на руках наявні каблучки. І Хоч Володимир раніше постійно ховав ознаку того, що його серце вже не вільне, однак нарешті все стало на 100% офіційно. До речі, Полтавська, на відмінну від Остапчука, постійно хвалилася прикрасою від ювелірного дому Cartier за 2 000 доларів.

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук
instagram.com/poka.tya/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Цибульська висміяла гарем Володимира Остапчука. Зокрема, вона згадала його третій шлюб зі значно молодшою дівчиною.