"Пів життя разом": Олександр Педан привітав дружину з річницею весілля та показав, який вони мали вигляд, коли одружувалися (ФОТО)

Новини шоубізнесу
884

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/pedanos

Телеведучий подякував дружині за щасливо прожиті роки разом

Відомий український телеведучий Олександр Педан, який шокував історією про те, як хакери викрали його YouTube, замилував знімком зі своєю дружиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, фото було зроблено з нагоди 21-ї річниці шлюбу Педанів. У своєму пості Олександр щемливо звернувся до обраниці. Він заявив, що безмежно кохає дружину та неймовірно вдячний їй за дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що на фото пара позувала у досить молодому віці адже це був весільний знімок (21-річної давнини) Фоловери тепло відреагували на пост Олександра і зазначили, що він з обраницею Інною виглядав дуже молодо. Дехто з підписників пожартував, що на знімку Педану 15 років. Додамо, що у шлюбі Олександр та Інна виховують двох дітей: 19-річну доньку Валерію та 8-річного сина Марка.

Моя Інно Педан, ми 21 рік одружені! Це пів життя разом. Безмежно люблю! Неймовірно вдячний за дітей! Дякую за все "в горі та радості". Ціную, як друга. Поважаю, як професіоналку, що не зупинилася і знайшла себе. Далі разом,
- підписав фото ведучий.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Педан пояснив, навіщо у 42 роки вступив до університету. Ведучий зізнався, чи зможе отримати відстрочку від служби у ЗСУ, вступивши до вишу.