"Переробили на канал американської контори, яка займається біткоїнами": Педан шокував історією про те, як хакери вкрали його YouTube

Новини шоубізнесу
755
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Шоумен Олександр Педан
Фото: instagram.com/pedanos

Після розголосу ситуації Олександру допомогли розв'язати проблему

Популярний український телеведучий Олександр Педан, який ліг під ніж хірурга, ошелешив зізнанням про те, як хакери вкрали у нього доступ до YouTube-каналу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що тривалий час своєї професійної кар'єри Олександр віддавав YouTube проєктам. Він намагався розвивати свій ексклюзивний контент, проте, за словами шоумена, йому постійно в цьому заважали хакери.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, вони змінювали дані каналу Педана. Окрім того, хакери випускали для фоловерів Педана сумнівні матеріали. Проте, після публічного розголосу ситуації, знаменитості вирішив допомогти один хакер. Чоловік зробив це безоплатно.

У мене вкрали YouTube. На ньому вийшло щось про біткоїни. Вони (хакери) його переробили на канал американської контори, яка займається біткоїнами. Випустили там фейкове відео і написали "у нашої контори сьогодні розіграш: ви нам біткоїн, а ми вам – два". І хтось скидає, а вони їх обкрадають. А я не можу зайти, вони вкрали його. Я не знав, що робити, бо з YouTube дуже важко. YouTube сказав, що "у вас немає ні ключів, ні паролів, то який це ваш канал? Вони (хакери) зламали мою українську стару пошту й звідти зайшли. Все одразу замінили, поставили американський номер і я – до побачення. Я розповів у сторіз і наступного дня пише хлопець, що поверне мені її. Каже: "Заходь зараз, ось твій новий пароль, у тебе є три хвилини прив'язати акаунт до свого телефону". І він мені все повернув!
- зізнався шоумен в ефірі ютуб-проєкту "Вихідний 2.0".
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Педан вразив реакцією на скандал із Олександром Лієвим, якого звинувачують у розкраданні державних коштів. Шоумен назвав підозрюваного порядною людиною.