"На балалайці грає": Олег Сенцов різко висловився про Колю Сєргу та його минулі зв'язки з росіянами

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сенцов обурився, що його порівнюють з Сєргою, який колись заробляв гроші на російській сцені. Фото: соцмережі зірок

Режисер обурився, що його порівнюють з Сєргою та пояснив, у чому між ними різниця

Олег Сенцов грубо "пройшовся" по минулому Колі Сєрги. Колишній політичний в’язень кремля, який нещодавно розповів, що побудило його піти на фронт, розкритикував тих митців, які після 2014 року виступали на концертах в росії та окупованому Криму.

Олег Сенцов розкритикував "псевдопатріотів" на культурному фронті. Хоча режисер не назвав конкретних імен, з його нещодавнього інтерв'ю цілком ясно, що говорить він про співака і військовослужбовця Колю Сєргу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У 2015 році Сєрга був ведучим музичного фестивалю в Криму. Потім артист всюди запевняв, що не підтримував анексію півострова, однак Інтернет все пам’ятає. Як і Олег Сенцов.

У нас є співаки, які після анексії Криму їздили в Крим з концертами, які там виступали, вітали кримський народ з поверненням у рідну гавань, їздили в Москву, давали концерти там після 2014 року. А потім 2022-й, вони одягли піксель, сказали, що ми зараз за Україну, і десь на "культурному фронті" на балалайках грають,
— заявив колишній політичний в’язень кремля.

Режисера вкрай обурило, що його порівнюють з Сєргою та йому подібними діячами культурного фронту. Він наголосив, наголосив, що в той час, як відбував ув’язнення, інші діячі культури заробляли гроші на виступах в окупованому Криму:

Нас ставлять в один ряд. От, дивіться, він і Сенцов гребуть на "культурному фронті", які молодці, виходить. У які ворота це залазить, скажи мені? Люди в Криму отримували гроші, кричали "Слава Росії", а я сидів у цей час у тюрмі — і нас ставлять в один ряд: "Митці, які захищають Україну".
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом блогер Паша Бумчик зізнався, чи вважає свою втечу за кордон ганебним вчинком. Цікаво, що перетинав кордон він через гори.