Військовослужбовець та музикант Коля Сєрга відповів, чи вільне його серце

Новини шоубізнесу
4 855
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Коля Сєрга
Фото: instagram.com/thekolya

Співак розповів, що наразі вірний справі свого життя - захисту України

Популярний український артист Коля Сєрга, який засудив оновлення стелли на Донеччині , привідкрив завісу особистого життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що артист, який від самого початку повномасштабної війни боронить Україну від російського ворога, завжди виконує свій військовий обов’язок з думками про роботу. Відтак, Коля відверто заявив, що у його житті поки що немає коханої людини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист також зазначив, що сьогодні люди мають наповнювати себе не лише коханням, а й благодійними вчинками. Співак заявив, що в його серці Україна.

Я зараз дорівнюю своїй справі. Саша Чемеров (український музикант – прим. ред.) співав такі рядки: "Більше мене нема, замість мене – війна". І це непогано. Це такий період і він необхідний. Це допомагає мобілізувати всі свої зусилля й думки. Моє серце не може бути вільним, у ньому є велика країна. Напевно, це і є вільне серце,
- відверто заявив співак у своєму коментарі UWN .
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Коля Сєрга вразив методом вивчення української мови. Процес вивчення української був для нього напрочуд складним для нього.