Женя Галич із гурту “O.Torvald” розповів про плани дружини та дітей щодо повернення в Україну

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Instagram/jenia_galich

Наразі рідні артиста мешкають у Польщі

Соліст відомого українського колективу “O.Torvald” Женя Галич, який несе службу лавах української армії та який зізнався, чи планує розлучатися з дружиною, розповів про плани родини щодо повернення додому з-за кордону. Подробиці - в нашому матеріалі. 

Свіц коментар стосовно дружини та дітей Галич дав виданню “Люкс ФМ”. Відомо, що дружина артиста Валерія, а також їхні син та донька проживають у Польщі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Родина співака виїхала з України після початку російського вторгнення. Журналістка Наталія Тур поцікавилася у виконавця про те, чи планують його рідні повертатися додому.

Вони, звичайно, планують повертатися до України. Оскільки Данило вступив в спортивний клас, для нього він перший, ми не можемо порушити якісь моменти його навчання. Тому вирішили — цей рік точно буде навчатися в Польщі. А наступний будемо планувати, щоб він повертався до України і здобував тут перемоги в спортивному житті,
- заявив Галич.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Женя Галич пригадав, як ледь не загинув від російських куль. Артист розповів про найстрашніший момент на фронті, який йому довелося пережити.