Відвідує психіатра та вживає антидепресанти: Женя Галич розповів про проблеми психологічного характеру (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 002
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Женя Галич, фото
Фото: instagram.com/jenia_galich/

Музикант намагався справитися з проблемами, вживаючи заборонені речовини та алкоголь

З перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну Женя Галич вступив до лав ЗСУ. Та нещодавно музикант зізнався, як події останніх двох років вплинули на його психоемоційний стан.

Виявляється, лідер гурту O.Torvald має проблеми з психічним здоров’ям. Про це він повідомив у коментарі lux.fm .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Галич зізнався, що наразі відвідує психіатра та приймає антидепресанти. Але прийшов він до цього не відразу - спочатку музикант намагався “допомогти” собі алкоголем та наркотиками.

Дружина Жені Галича хоч і перебуває з дітьми за кордоном, проте підтримує його у цей складний період.

Я займаюся з психіатром, лікуюся, у мене проблеми психологічного характеру після війни. Я постійно займаюся з лікарями останні півроку... Я дуже боявся йти у терапію, для мене це було важко усвідомити, що мені потрібна допомога. Я довів себе до того, що я не пам’ятав декількох днів свого життя через те, що я вживав колосальну кількість алкоголю і наркотиків. Це робило тільки гірше, а мені здавалося, що це мені допомагає,
- зізнався музикант.

Також Женя Галич додав, що терапія та ліки вже дали свої результати: він схуд на 6 кілограмів та працює над випуском нового альбому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Женя Галич та Тарас Тополя посварились через пісню гурту “Антитіла”. Більше про це - у цьому матеріалі .