Колишня дружина Володимира Остапчука заінтригувала новими подробицями з особистого життя

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/kristygor

Христина Горняк розповіла про випадок, який наштовхнув її на роздуми про життя

Ексдружина популярного українського ведучого та шоумена Володимира Остапчука –Христина Горняк, яка жорстко висміяла його у соцмережах, зробила неочікуване зізнання. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, бізнесвумен на своїй сторінці в Instagram пригадала жартівливий діалог з ведучою- тарологинею, з якою спілкувалася на дні народження друга. Цей цікавий випадок наштовхнув Христину на роздуми про життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Горняк заявила, що відчуває, що в її житті стануться зміни. Відтак, у розмові з незвичною ведучою жінка запитала в неї про майбутнього чоловіка та про те, як швидко він з'явиться.

В моєму житті зараз щось змінюється, відчуття, ніби тектонічні плити мого особистого всесвіту зрушили з місця! Це все перемішалось в мені з відчуттями радості та смутку. Нещодавно, я була на дні народженні друга Мішеля, де ведучою була головна не гадалка країни і звичайно, я мала до неї запитання… Та та карта, що випала, дала мені не те, що чітку відповідь, а просто в саме серце. Просто мої думки ще більше підсилилися. Те, що я хотіла раніше, ніби не змінилось, та стільки усього зайвого наразі відвалюється. Ніби я завжди мріяла про "того самого" та якось я чітко не розуміла який він, чи не до кінця, або боялась зізнатись в собі… А зараз, скільки усього зайвого викликає багато запитань: "А чи головне це в житті, а чи варто заради цього відмовляти собі в щасті в простих речах". Так, головне не вдаватися в крайнощі, але все ж таки. Пил "гарних картинок" давно втратив сенс в моєму житті, бо там стільки нещирості, що аж перехоплює дух до блювоти, та ніби тільки зараз вивільняється простір в серці. Не знаю, як це описати, але щось відбувається важливе в моєму житті! Змінююсь я сильно, це точно!
- заявила Горняк у себе в Instagram.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня дружина Володимира Остапчука показалася у військовій формі. Христина Горняк розповіла, як проходила курс молодого бійця.