Лідер O.Torvald Женя Галич зізнався, як його дружина реагує на побачення з іншими дівчатами

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Женя Галич. Фото: facebook.com/jeniagalich

Артист не приховує, що вже не одну зіркову колегу запрошував зустрітися у неформальній атмосфері

Відомий український співак та лідер гурту O.Torvald Женя Галич, який ледь не загинув від ворожих куль, відкрив подробиці свого особистого життя. Так, артист розповів про побачення з жінками, зокрема зі своїми зірковими колегами.

Як відомо, Женя Галич має дружину, яка нині живе за кордоном разом з дітьми. Однак це не завадило артисту запросити на побачення співачку Юлію Саніну. Окрім цього, Галич нещодавно зустрічався з Христиною Соловій, хоча те побачення закінчилося не надто успішно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтервʼю для Люкс ФМ Женя зізнався, як на це реагує його дружина. За словами артиста, Валерія спокійно ставиться до його романтичних витівок, адже розуміє його темперамент і любов до жіночої краси. Проте для Євгена завжди на першому місці залишається його дружина.

Вона прекрасно розуміє, що з моїм темпераментом, з моїм баченням жіночої краси й захопленням цією красою, і таким альфа-самцизмом — це абсолютно нормально. Я нічого поганого не роблю і нікого не ображаю. Для мене завжди повага до дружини залишається на першому місці,
— висловився Женя Галич.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Женя Галич зізнався, що страждав від алкогольної залежності. Ба більше, тоді артист навіть не покладав надію на те, що зможе вижити.