Брав участь у боях за Бахмут та представляв Україну на "Євробаченні": цікаві факти про Женю Галича

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Женя Галич, фото
Фото: instagram.com/jenia_galich/

Що варто знати про талановитого співака та відважного воїна, який 29 квітня відзначає день народження

Женя Галич — відомий український співак, лідер гурту O.Torvald та військовий. В нашому матеріалі зібрані цікаві факти з біографії та особистого життя цього талановитого артиста, який нещодавно  скасував концерти за кордоном через ситуацію на фронті.

Сьогодні, артист відзначає ювілей. Тож дізнаймось більше цікавих моментів з його життя!

12 цікавих фактів з біографії Жені Галича

Женя Галич, фото
Фото: instagram.com/jenia_galich/

Євген Галич народився 29 квітня 1984 року у місті Біла Церква. Знак Зодіаку — Телець. Вік — 40 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перші 8 років свого життя Галич провів з батьками у Казахстані через військову службу свого батька. Також у Жені є молодший брат Андрій.

Музикою Женя Галич почав займатися ще в дитинстві. У віці 5 років він пішов навчатися до музичної школи.

Женя Галич, фото
Фото: instagram.com/jenia_galich/

Майбутній артист навчався у Полтавському військовому інституті зв'язку. Він лейтенант запасу, інженер телекомунікаційних систем і мереж.

Під час навчання в університеті Женя працював на місцевій радіостанції. Однак ще тоді він зрозумів, що не хоче займатися нічим іншим, крім музики. Тож після закінчення університету переїхав до столиці, де почав розвивати свою кар'єру.

Цікаво, що 1994 році у дворі свого будинку Женя познайомився з Денисом Мізюком, який згодом став його найкращим другом та гітаристом гурту O.Torvald. З 1999 по 2015 року хлопці грали в полтавському гурті "Крути! Педалі", а у 2005-му створили колектив O.Torvald.

У 2017 році O.Torvald перемогли в національному відборі на Євробачення та поїхали представляти Україну з піснею "Time". За результатами голосування O.Torvald посіли 24 місце.

Женя Галич також пробував свої сили в кіно і на телебаченні. Він працював на каналі М1, був ведучим шоу "Моя перша тачка" та знімався в стрічці "Правила бою", де грав боксера.

Женя Галич, фото
Фото: instagram.com/jenia_galich/
Женя Галич, фото
Фото: instagram.com/jenia_galich/

У квітні 2022 року Женя Галич долучився до лав ЗСУ. Він має офіцерське звання — лейтенант. У складі 135-го батальйону 114-ої окремої бригади артист брав участь у боях за Бахмут.

Особисте життя Жені Галича цікавить багатьох прихильниць, адже він дуже привабливий та популярний артист. Однак Євген одружений з Валерією. Кохана артиста знімалась у його кліпах. Також їй Женя присвятив пісню "Нас двоє".

Женя Галич з дружиною, фото
Фото: instagram.com/jenia_galich/
Женя Галич і Валерія, фото
Фото: instagram.com/jenia_galich/

У Жені Галича є двоє дітей. Донька народилася у 2013 році, а син у 2017-му.

Женя Галич обожнює тату. Перше татуювання він зробив у віці 16 роки. Зараз його тіло прикрашає безліч малюнків. Трохи нижче плеча — мікрофон, гітара Gibson, надпис "Family", живе серце, будівлі Києва, які знаходяться на плечі, напис "Big little brother" на грудях, на пульсі — перша буква імені дружини "V", а трохи вище "Л".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть 11 цікавих фактів про Тараса Цимбалюка. Виявляється актор любить оселедець під шубою, футбол та блондинок.