Забрали BMW та права на музику: відомо рішення Вищого антикорупційного суду по Таїсії Повалій

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: facebook.com/tpovaliyfan

Артистка-путіністка потроху розплачується за підтримку російського режиму

Відома артистка-зрадниця Таїсія Повалій, яку можуть позбавити престижних звань, очікувано вже вкотре потрапила у немилість української влади. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що Вищий антикорупційний суд прийняв рішення стосовно стягнення активів, які належать путіністці Таїсії Повалій на користь України. До речі, раніше Таїсії оголосили підозру через виправдовування війни рф проти України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це стало відомо з повідомлення пресслужби суду. Як стало відомо, Мін'юст 5 вересня звернувся з позовом до суду, аби у законний спосіб мати можливість конфіскувати активи артистки, якими вона володіє в Україні через інших осіб. Цей позов було задовільнено. Отож, суд конфіскував наступні позиції:

  • транспортний засіб BMW;

  • пристрій вітчизняного виробництва для відстрілу набоїв, споряджених гумовими або аналогічними за своїми властивостями еластичними метальними снарядами несмертельної дії;

  • майнові права на музику та слова до 9 творів: "Обійму тебе" ("Обниму тебя"), "Любити, розуміти й слухати" ("Любить, понимать и слушать"), "Янголи-охоронці" ("Ангелы-хранители", "Назавжди", "Просто я хочу", "Намистинки любові" ("Бусинки любви"), "Більше ніж близько" ("Больше чем близко"), "Я лечу з тобою вдалину синю" ("Я лечу в даль с тобой синюю"), "Добрий ранок" ("Доброе утро").

  • 7 земельних ділянок у Київській області, загальною площею 9, 3095 га;

  • житловий будинок загальною площею 442,8 кв. м;

  • домоволодіння загальною площею 101 кв. м;

  • транспортний засіб BMW Х5;

  • три пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу набоїв, споряджених гумовими або аналогічними за своїми властивостями еластичними метальними снарядами несмертельної дії та мисливської гладкоствольної зброї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віктор Бронюк припустили, як би відреагували українці, якби зрадниці Таїсія Повалій та Ані Лорак повернулися на Батьківщину. Артист також розповів, що рухає знаменитостями з України, які зрадили країну.