Час розплати настав: СБУ оголосила підозру Таїсії Повалій відразу за трьома статтями

Новини шоубізнесу
21 816
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Запроданка та колаборантка Таїсія Повалій, оселю якої жорстко спаплюжили , може загриміти за ґрати. Принаймні Служба безпеки України подбала про те, аби як мінімум оголосити про заочну підозру зрадниці. Що загрожує путіністці – усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Відповідну новину повідомили на офіційному сайті Служби безпеки України. У заяві сказано, що Таїсії Повалій було оголошено заочну підозру, оскільки артистка публічно закликала "захопити всю Україну". Тепер зрадниці загрожує до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема відомо, що в ході цієї справи СБУ оголосила підозри відразу за трьома статтями. Повалій звинувачують в колабораціонізмі, підтримки російської агресії, а також публічних закликів до геноциду українського народу. Відомо, що розслідування проводили співробітники СБУ у Вінницькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Зазначимо, що Таїсія Повалій народилася у Київській області та була народною артисткою України. Однак право на такий статус вона втратила ще у 2014 році, коли підтримала анексію Криму та вторгнення російських військ на території Донецької та Луганської областей. Сама співачка активно висловлює проросійську позицію, підтримує дії кремля та усіляко намагається стати значущою персоною на росії. Однак, як показує практика, карʼєрних висот артистка не досягла. Адже навіть виказавши підтримку путіну Повалій так і не змогла "стати на ноги" .

СБУ оголосила підозру Таїсії Повалій відразу за трьома статтями - фото №1
Фото: instagram.com/securityservice_ukraine/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Таїсію Повалій спотворила косметична процедура, і тепер це не виправить навіть хірург. У мережі зʼявилися докази того, що путіністка стала жертвою пластики .