Камалія "засвітила" свій шикарний маєток: як виглядає зсередини будинок пакистанського мільярдера та української співачки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Артистка нарешті зустріла своїх доньок, які мешкали у Лондоні

Популярна українська виконавиця Камалія, яка розсекретила суму, яку витрачає на освіту дітей у Лондоні, зустріла своїх доньок, які приїхали в Україну. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, радісною новиною артистка поділилася у себе в Instagram. Вона показала ролик, з якого видно, як її доньки Арабелла та Мірабелла, які мешкали у Лондоні, приїхали разом з татом, мільярдером Захуром Мохаммадом, до рідного будинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Особливу увагу варто окреслити на будинку Камалії та Захура, в якому вони мешкали ще до розлучення. З кадрів зустрічі артистки з дітьми можна побачити розкішну вітальню їхнього особняка. Окрім того, зазначимо, що масштаби маєтку артистки доволі вражають. Це було видно ще на початку відео.

Додамо, що особняк Камалії та Захура дещо нагадує житло, виконане у середньовічному стилі. Про це свідчать відповідні візерунки на дверях та плитці. Окрім того, не можна оминути досить естетично підбрані шпалери, колони та пишні люстри. До речі, з відео також можемо побачити розкішний портрет артистки з колишнім коханим.

Додамо, що співачка була настільки розчулена зустріччю з доньками, що вибігла до них лише у банному халаті. Дівчатка тішилися зустрічі з мамою, а також ніжно гладили собак, які теж були дуже раді їхньому приїзду.

Нарешті настав цей довгоочікуваний момент! Мої найдорожчі дівчатка, Арабелла і Мірабелла, повернулися до мами! Моє серце переповнене радістю і любов'ю! Я так сильно за вами сумувала! Тепер ми знову разом, і кожна мить — безцінна! Мої маленькі принцеси, ви робите моє життя яскравішим! Дякую за ваші усмішки та обійми! Ми будемо насолоджуватися кожною секундою разом,
- поділилася артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Камалія вперше розповіла про стосунки з новим чоловіком. Артистка не приховує новий роман після розриву з Захуром Мохаммадом.