Невже є надія на спільне майбутнє? Олександр Волошин повідомив, що помирився з Анною Трінчер

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Медійник також зізнався, що колишня дружина йому дуже допомогла

Відомий український блогер-втікач Олександр Волошин, який розповів, куди планує переїжджати з Іспанії, зізнався, що примирився з колишньою дружиною дружиною Анною Трінчер. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це блогер повідомив у себе в Instagram-stories. До речі, Волошин дав зрозуміти, що вони помирилися давно, проте офіційно чоловік заявив про це лише зараз.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоловік каже, що в цьому йому неабияк допомогла сама Анна. Зокрема, артистка надіслала ексу духовні медитації. Волошин переконує, що завдяки ним у його житті сталися зміни. У підсумку медійник резюмував, що хоч і розлучений з Трінчер, проте вона відіграє важливу роль у житті.

Хотів вам давно розповісти, але відчув, що потрібно тільки зараз. Ми помирилися з Анею. Вона мені відправила медитацію, і з цього почалося багато змін і трансформація. Можете уявити, яку роль ця людина досі відіграє у моєму житті?
- розповів медійник.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Трінчер поділилася, чи переживає з приводу розриву з Олександром Волошиним. Артистка переконує, що хоч і розлучення складний процес, однак з ним можна впоратися.