Колишній Анни Трінчер розповів, чи зраджував їй у шлюбі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
12 387
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександр Волошин та Анна Трінчер
Фото: instagram.com/annatrincher_official

Блогер також пригадав особисте життя своїх батьків

Відомий український підприємець та блогер Олександр Волошин який розповів, чи боїться бути мобілізованим на війну, чесно зізнався, чи зраджував своїй ексобраниці Анні Трінчер. Окрім того, Волошин показав, що дарувала йому Анна. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це блогер розповів у інтерв’ю проєкту Люкс ФМ. Отож, чоловік зізнався, що Трінчер дарувала йому колекцію дорогих годинників передових брендів. Окрім того, Волошин зазначив, що ніколи не купляв їх сам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під час інтерв’ю також спливло питання про те, чи зраджував Олександр Ані, коли вони були у стосунках. Волошин відразу заперечив це, адже, за його словами, не хотів бути схожим на свого батька, який свого часу “стрибав у гречку”.

Наліво не ходив, тому що в мене рідний тато такий, який полюбляв цю історію. І я бачив, як мамі від цього було гидко, погано і тому, в мене така асоціація і тригер не дуже гарний склався з дитинства. Дуже багато в мене знайомих роблять так і навіть пропонували мені цю історію, але я був непохитним весь цей час, тому не ходив, 
- зізнався Олександр у програмі від Люкс ФМ.

Дивитися з 8:05

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Волошин здивував рівним свого заробітку. Окрім того, підприємець та блогер зізнався, що придбав три квартири у Києві.