"Не там шукають корупціонерів": син співачки-зрадниці Повалій обурився на те, що її майно конфіскували

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото:Скриншот Інстаграм

Такі дії українського суду Денис Повалій назвав "совковими методами"

Син артистки-путіністки Таїсії Повалій, в якої рішенням суду було конфісковано значну частину активів, висловився про цю ситуацію, яка склалася довкола його зіркової матері. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Денис Повалій зазначив, що не поділяє таке рішення суду. На думку 41-річного чоловіка, який до речі, втік у Європу, не можна взяти і забрати в людини майно через її думки та позицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо що Таїсія Повалій палко підтримує російський режим та особисто президента цієї країни. Артистка не те що жодного разу не засудила її окупантів, а навіть підтримувала вбивства українців, які називала порятунком.

У нас є п'ять днів, щоб подати апеляцію. Це такий натяк, щоб усі сиділи і мовчали? Невже лише за позицію людину можуть позбавити усього? Розумію, що вона викликає обурення у багатьох, але, по-перше, її не розділяють усі мешканці будинку, який зібралися "віджати", по-друге, можливо, все ж трохи не там шукають справжніх корупціонерів? І як можна одночасно боротися із радянською символікою і діяти такими совковими методами? Проти чого тоді воюємо? У мене тільки запитання і жодної відповіді...
– написав Денис у своєму Instagram.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віктор Бронюк припустив, як би відреагували українці, якби зрадниці Таїсія Повалій та Ані Лорак повернулися на батьківщину. Артист також відповів, що рухає знаменитостями з України, які зрадили батьківщину.