Українець серед найкращих: Артур Продайков увійшов до десятки кращих вчителів планети

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

33-річний учитель української мови та літератури з Луганщини Артур Продайков отримав світове визнання. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про те, що Продайков став одним з десяти кращих вчителів світу, повідомило видання РБК Україна з посиланням на сторінку премії  "Teacher prize Ukraine" в Instagram. Зауважимо, що в історії премії "Global Teacher Prize" це вперше, коли українець досягає подібних результатів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Артур у 2021 році здобув перемогу у національній українській премії "Global teacher Prize Ukraine" та став учителем року. Попри  втрату престижності професії учителя, Артур прагне популяризовувати свій фах, якісно та з любов'ю викладати для своїх вихованців.

І тисячі українських учителів теж роблять усі правильно, продовжуючи працювати, зберігати цінності навіть попри виклики повномасштабної війни. Цього досягнення не було б без наших захисників та захисниць. Тільки завдяки їм маю честь працювати вчителем в Україні. І це додатково мотивує робити лише найкраще у своїй діяльності,

- зауважив  Пройдаков.

До речі, Артур Пройдаков народився у місті Кадіївка Луганської області. У листопаді 2014 йому довелося виїхати з міста через війну. Спершу працював у школі міста Ромни Сумської області, а потім - у школі MIDGARD у Києві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як мама Брітні Спірс посварилася із зірковою донькою і тепер вимушена працювати вчителькою. Вочевидь, Брітні призупинила фінансування найріднішої людини.