Олена Бринза представить Україну на конкурсі краси у США: шо про неї відомо (ФОТО)

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

У США проходить престижний міжнародний конкурс краси "MC Universe TCP". Україну представить мешканка Запоріжжя Олена Бринза, яка виступає проти домашнього насилля та очолює популярну інформацію акцію проти домашнього насилля "Говорити, щоб жити".

Конкурс тривав до сьогоднішнього дня, і в ньому взяло участь 20 красунь з найрізноманітніших країн. Результати конкурсу будуть відомі вже завтра, 29 жовтня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тож, до вашої уваги представляємо фото ефектної красуні з Українки, яка цілком можливо, зможе перемогти у цьому змаганні. Варто зауважити, що Олена Бринза - волонтерка. Вона постійно долучається до різноманітних зборів коштів на потреби ЗСУ.

Для мене це більше, ніж просто змагання - це можливість проявити себе, показати свою унікальність та виразити свою особистість та долучитись до добрих справ поза межами нашої країни. Цей конкурс надихає мене бути кращою версією себе, рости та розвиватися,

- каже Олена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як медсестра з Лондона виграла перший у світі конкурс краси без макіяжу. Так, ще минулого року організатори конкурсу вирішили оцінювати природну красу учасниць. Тому просили конкурсанток подавати фотографії без фільтрів, косметики та редагування.