Стало відомо, яким буде національний костюм у представниці “Міс Україна 2023” (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Переможниця конкурсу краси “Міс Україна 2023” Софія Шамія представить країну на “Міс світу” в ексклюзивному вбранні. Раніше ми писали про скандал, який трапився під час конкурсу, а тепер покажемо, що одягне красуня з Києва.

Стало відомо, яку сукню одягне на конкурс краси “Міс світу” Софія Шамія.  Дизайнери почали роботу над створення сукні для переможниці “Міс Україна 2023”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На світовому конкурсі краси киянка вийде у вбранні від українського бренду MYVO. Наразі він розташований у самому серці Харкова. Попри нескінченні атаки зі сторони рашистів, дизайнери продовжують працювати.

Стало відомо, яким буде національний костюм у представниці “Міс Україна 2023” (ФОТО) - фото №1

Сукню доповнить розкішний аксесуар. Це — стилізований вінок української нареченої. Він — символ надії та світлого майбутнього. Один із перших ескізів сукні, яку має одягнути Софія Шамія, тепер можуть побачити усі бажаючі.

Відзначимо, що Софія Шамія активно займається благодійністю. Її проекти спрямовані на підтримку бригади, в якій служить її тато. Батько “Міс України 2023” з перших днів війни вступив до лав ЗСУ, аби захищати державу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Стало відомо, яким буде національний костюм у представниці “Міс Україна 2023” (ФОТО) - фото №2

Днями Софія влаштувала виставку авторських картин. Гроші, вилучені з їхнього продажу, вона спрямувала на підтримку дітей навчально-реабілітаційного центру “Мрія”, що у Львові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Стало відомо, яким буде національний костюм у представниці “Міс Україна 2023” (ФОТО) - фото №3

Нагадаємо, раніше ми писали, як проходило голосування за переможницю конкурсу краси “Міс Україна”. Організатори розповіли, як голосувати за фаворитку.

Фото: @sfshamie