Після прохання Емеральд про допомогу, Олег Ляшко назвав зашквари зі своїм охоронцем "брехливими й замовними"

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишній народний депутат Олег Ляшко прокоментував нещодавні скандали, пов'язані з ним. Однак його відповідь вийшла настільки розмитою, що користувачі так і не зрозуміли, про що йшлося - про його охоронця, якого звинувачують у насильстві, чи про їхні витівки в барі під російську попсу.

На своїй сторінці в Instagram Олег Ляшко зробив публічну заяву про "брехливі та замовні звинувачення". Зробити це екснардеп, а нині військовий, вирішив одразу після того, як у Мережу злили відео, на якому він виконує в караоке російську пісню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але замість того щоб внести ясність, політик лише перевів тему на те, що зараз нібито для нього немає нічого важливішого, ніж перемога України у війні з країною-агресором. А все інше - лише дрібниці, які не варті уваги.

Фото: instagram.com/liashko

Однак складно зрозуміти, до якого зі скандалів належала промова екснардепа. Адже зовсім нещодавно до нього звернулася Євгенія Емеральд із проханням публічно відреагувати на дії Євгена Стипанюка, який довгі роки працює на Олега Ляшка. Сталося це після того, як снайперка розкрила причини розлучення з ексчоловіком, а минулі кохані Стіпанюка заявили про насильство і погрози з його боку.

До речі, сама Євгенія Емеральд сприйняла публікацію Ляшка на свій рахунок. Снайперку обурило, що політик так зневажливо поставився до звинувачень про насильство в бік Стипанюка, і проігнорував її.

Олег Ляшко, як завжди, у своєму репертуарі "чесного турбопатріота" і "захисника". Щоправда, коли я зверталася до нього, щоб він вплинув на свого охоронця Євгена Стипанюка, який мені погрожував, то відповіді не отримала...
До речі, досі невідомо, в якому підрозділі служить Ляшко. Чи справді служить і чи доїхав до фронту? Він сам чомусь не поспішає розкривати деталі. Мабуть, якась дуже секретна служба,

- написала Євгенія Емеральд у своєму Telegram-каналі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Євгенія Емеральд заявила про  замах на її життя. Снайперка впевнена, що за цим усім стоїть її ексчоловік Євген Стипанюк.