"Моє життя скалічене": перша дружина Стипанюка публічно підтримала Євгенію Емеральд (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На тлі публічного скандалу Євгенії Емеральд із колишнім чоловіком, снайперка дізналася, що вона була не єдиною, хто страждав від домашнього насильства у стосунках із Євгеном Стипанюком. Після того як одна з дівчат заявила, що була зґвалтована військовим , своєю історією поділилася перша дружина чоловіка. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

В інтерв'ю TSN.ua перша дружина Євгена Стипанюка Анна розповіла, що була з ним у шлюбі близько двох років. Одружилися вони після того, як дівчина дізналася про свою вагітність, проте незабаром вона зрозуміла, що Євген їй зраджує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Анни, перший раз чоловік підняв на неї руку, коли їхньому синові було всього 8 місяців. І все ж тоді Стипанюк не вдарив її, оскільки в цей момент дівчина тримала на руках їхню дитину. Щоправда, вже коли вони вирішили розлучитися, її чоловік все ж почав застосовувати фізичну силу.

Коли ми були в мами, теж сварилися. Мені було дуже погано, я лежала на дивані, і він ударив мене по обличчю. Це почув мій брат із сусідньої кімнати, вийшов і заступився за мене. Євген більше мене не чіпав. Тоді в нас тривав процес розлучення, я жила у своєї мами,

- розповіла перша дружина Євгена Стипанюка.

Довгі роки Анна мовчала, адже розуміла, що у чоловіка більше впливу. За її словами, під час шлюборозлучного процесу Євген навіть підкупив суд, який у результаті призначив йому 500 гривень аліментів. Однак коли про домашнє насильство публічно заговорила Євгенія Емеральд, вона вирішила підтримати снайперку, адже розуміє, через що їй довелося пройти.

Я дуже рада, що познайомилася з Євгенією. Вона чуйна, світла людина, дуже багато мені допомогла. Я зустрічала дуже багато людей, але такої, як вона, я не бачила. Вона сильна. Ми з нею пережили однакові ситуації. Коли ти боїшся сказати, що тобі погрожують, тебе хочуть убити, тебе ґвалтують... Я буду завжди підтримувати її.
Я дуже рада, що в Макса є сестричка. Оскільки Стипанюк зламав мені життя, я досі одна, нікого немає. Хоча він розповідає, що я гуляю, що я йому зраджувала. Проте моє життя покалічене, я нікому не довіряю,

- наголосила ексдружина Стипанюка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ексчоловік Євгенії Емеральд відреагував на звинувачення в насильстві . Однак чітких відповідей від нього так і не вдалося почути.