Грає на флейті, фортепіано, гітарі та "розриває" український шоубізнес: 9 цікавих фактів про співака SHUMEI

Знаменитості
1 504

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ви точно чули його дивовижні треки, а, може, навіть наспівували їх впродовж робочого дня. Молодий артист Олег Шумей став справжнім відкриттям українського шоубізнесу. Сьогодні співак активно розвивається та продовжує дивувати хітами. Цікаві факти про SHUMEI ви знайдете в нашому матеріалі!

9 цікавих фактів з біографії SHUMEI (Олега Шумей)

Олег Шумей народився 9 лютого 2002 року в місті Долина, яке знаходиться на Івано-Франківщині. Йому 21 рік. За знаком Зодіаку SHUMEI Водолій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хлопець народився в родині музикантів, тож вибір подальшого життєвого шляху був доволі очевидний. З дитинства він виступав на сцені та вигравав міжнародні музичні конкурси.

Зараз Олег Шумей навчається у Львівській національній музичній академії імені Миколи Лисенка на флейтиста. Паралельно з навчанням хлопець займається розвитком кар'єрою.

SHUMEI мультиінструменталіст. Він грає на флейті, фортепіано, гітарі та різних духових інструментах.

Популярність до співака прийшла після повномасштабної війни. Тоді він оприлюднив свою пісню "Тривога", а пізніше переспівав пісню "Біля тополі" польської групи Enej.

SHUMEI співпрацював з багатьма відомими артистами. В дуеті з Артемом Пивоваровим він випустив трек "Ой На Горі", а зі Златою Огневич — пісню "Буревіями", яка за 6 місяців набрала 20 мільйонів переглядів.

Ви могли бачити Олег Шумей на шоу "Голос країни". Однак там він брав участь не як учасник, а як запрошений гість, який завітав на суперфінал.

В SHUMEI є чимало нагород. Він отримав премію YUNA в номінації "Пісня незламної України", здобув гран-прі VIII Міжнародного фестивалю українського естрадного мистецтва "Захід — ХХІ століття" та став лавреатом Всеукраїнського конкурсу "Нові імена України"

У 2023 році відома українська співачка подарувала SHUMEI свою популярну пісню "Выше облаков". Цей трек він переспівав українською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  10 цікавих фактів  про KOLA (Анастасію Прудіус). Нині вона — одна з найпопулярніших співачок України.