Одна з найпопулярніших співачок України: 10 цікавих фактів про KOLA (Анастасію Прудіус)

Знаменитості
573
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

KOLA (справжнє ім'я Анастасія Прудіус) — нині одна з найпопулярніших співачок в Україні. Участь у визначених музичних проєктах, випуск дивовижних треків та красиві кліпи — це лише частина досягнень, якими може пишатися ця талановита співачка. В нашому матеріалі ви знайдете цікаві факти з біографії та особистого життя Насті.

10 цікавих фактів з біографії Анастасії Прудіус (KOLA)

Одна з найпопулярніших співачок України: 10 цікавих фактів про KOLA (Анастасію Прудіус) - фото №1

Анастасія Прудіус народилася в Харкові. Дата народження зірки — 19 жовтня 1993 року. Їй 31 рік. За знаком Зодіаку вона Терези.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про дитинство та юнацькі роки KOLA відомо не так багато. Коли Настя була зовсім маленькою, батько залишив сім'ю та поїхав в Америку, щоб знятись у знаменитому фільмі "Троя". Ходять чутки, що тато співачки — зірка Голлівуду, але хто саме він — ніхто не знає.

Анастасія Прудіус була дуже творчою дитиною З 5 до 13 років вона займалася балетом, а в 7 років почала займатися музикою. Вона завжди обожнювала співати та мріяла стати співачкою.

Одна з найпопулярніших співачок України: 10 цікавих фактів про KOLA (Анастасію Прудіус) - фото №2

Відомою KOLA стала після участі у 6 сезоні шоу "Голос країни". Вона потрапила в команду Потапа, однак покинула проєкт на етапі нокаутів.

Наступний творчий ривок в біографії Анастасії Прудіус стався у 2017 році. Тоді вона взяла участь у національному відборі на "Євробачення". На сцені KOLA виступила з піснею Flow.

У 2021 році KOLA знову завітала на шоу "Голос країни". Вона потрапила в команду Діми Монатіка, однак перемогу не здобула.

Одна з найпопулярніших співачок України: 10 цікавих фактів про KOLA (Анастасію Прудіус) - фото №3

У 2022 році кліп Насті на пісню "Чи разом?" зібрав понад 5 мільйонів переглядів на YouTube. Трек також все літо тримався на  другій сходинці чарту топ-100 Apple Music в Україні.

Настя любить собак. А ось котів зірка не любить. А ще вона любить прогулянки та відпочинок в наметах.

Одна з найпопулярніших співачок України: 10 цікавих фактів про KOLA (Анастасію Прудіус) - фото №4

Особисте життя Анастасії Прудіус — теж дуже цікава тема. У 2023 році KOLA вийшла заміж за іноземця, старшого від неї на 13 років. Чоловік співачки В'ячеслав народився в Дніпрі, однак згодом емігрував в Ізраїль. Він вже був одруженим та має діток від попереднього шлюбу.

Одна з найпопулярніших співачок України: 10 цікавих фактів про KOLA (Анастасію Прудіус) - фото №5
Одна з найпопулярніших співачок України: 10 цікавих фактів про KOLA (Анастасію Прудіус) - фото №6

У 2023 році KOLA здобула перемогу на премію YUNA номінації "Пісня незламної України". Її вона здобула за свою популярну пісню "Біля серця".

Одна з найпопулярніших співачок України: 10 цікавих фактів про KOLA (Анастасію Прудіус) - фото №7
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  цікаві факти  про ведучу Олену-Крістіну Лебідь. Ми розповіли деталі з біографії та особистого життя "аферистки в сітях" та коханої відомого українського політика.