21-річна українка підкорила глядачів конкурсу "Міс Земля" (ФОТО)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Минулої суботи у В'єтнамі відбувся півфінал конкурсу краси "Міс Земля", організатори якого намагалися "примирити" учасниць з України та Росії. Як на ньому виступила представниця України - розповідаємо далі в матеріалі!

Цього року учасницею від нашої країни стала 21-річна Анастасія Фаєр із Закарпаття. Її кандидатуру обрали на національному конкурсі Міс Україна 2023, а впродовж року володарка титулу має привертати увагу суспільства до питань про екологію та захисту довкілля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама Анастасія Фаєр уже встигла не просто вирушити до В'єтнаму, а й представити свою країну на міжнародному конкурсі. Українка продемонструвала глядачам національний костюм у бежевому кольорі, який поєднував у собі червону вишивку, а також вінок і намисто в тон.

Фото: instagram.com/feier_anastasiia

Крім того, модель похвалилася своєю фігурою прямо зі сцени, вийшовши на дефіле в купальниках. А також дівчина підкорила глядачів вечірнім вбранням, під яке вибрала незвичайний головний убір.

Фото: instagram.com/feier_anastasiia
Фото: instagram.com/feier_anastasiia
Фото: instagram.com/feier_anastasiia
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ангеліна Усанова розповіла,  чому не потрапила в топ-20  на Міс Всесвіт 2023. За словами моделі, конкурс збанкрутував, тому його організаторів приваблюють тільки гроші.