Представниця України на "Міс Всесвіт-2023" розсекретила, що на конкурсі їй говорила росіянка (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ще на самому початку конкурсу "Міс Всесвіт 2023" організатори спробували "примирити" представниць України та росії. Попри те, що країна-агресорка розв'язала на наших землях війну, оргкомітет посадив поруч з Ангеліною Усановою росіянку. А от чи спілкувалися вони - стало відомо тільки зараз. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю Аліні Шаманській Ангеліна Усанова поділилася, що говорила їй представниця від росії. Виявилося, що за лаштунками до неї підійшла росіянка Маргарита Голубєва і заявила, що вона тут "з миром". Хоча відомо, що іншим учасницям вона розповідала про "величну" російську культуру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак щоб не створювати скандал, представниця України ще на самому початку дала зрозуміти суперниці, що не буде з нею комунікувати. Варто зазначити, що росіянка спокійно сприйняла таку відповідь і не намагалася провокувати Ангеліну Усанову. Хоча минулого року такий інцидент трапився з Вікторією Опанасенко.

Вона не підходила, не розмовляла зі мною. Ніяких провокацій не було. Вона, щойно мене побачила в перший день, сказала: "Я тут з миром". Я дала зрозуміти, що вдячна, що вона це сказала, але спілкування буде зайвим,

- розповіла Ангеліна Усанова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, на сцені конкурсу "Міс Всесвіт" Ангеліна Усанова представила національний костюм , сповнений символізму. Наряд для представниці України створювався великою командою протягом 1,5 місяця.

Фото: Getty Images