Напередодні конкурсу "Місіс Світ", представниця України показала свою ретельну підготовку (ВІДЕО)

Знаменитості

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ще напочатку грудня ми розсекретили, хто представить Україну на міжнародному конкурсі краси "Місіс Світ-2023". А вже з 14 по 21 січня усі учасниці Mrs.World зберуться у США, аби позмагатися за престижну нагороду. Як до цього готувалася українка Олена Єлізарова – дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Поборотися за міжнародне статусне звання спочатку мала стилістка Лана Малінська, проте через сімейні обставини жінка повідомила, що не зможе відправитися на конкурс. Тому на її місце запросили засновницю ювелірного бренду "My Lady Jewelry", а також дизайнерку інтер'єру Олену Єлізарову.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після того на своїй сторінці в Instagram мама чотирьох дітей та кохана військового почала демонструвати, як активно готується до Mrs.World. Олена зізналася, що для неї це стало великим, але від того не менш цікавим викликом, адже раніше вона ніколи не брала участь у подібних конкурсах. Тому їй довелося плідно співпрацювати з командою професіоналів.

Чесно кажучи мені було дуже складно прийняти рішення стати учасницею конкурсу Mrs.World. Я домовлялася сама з собою, мабуть, з тиждень, а то і більше. Я ніколи не ходила по подіуму і не брала участь у конкурсах краси. Більше скажу, Я ніколи про це навіть не мріяла. Як правило, до такого масштабного заходу необхідно готуватись мінімум пів року, а в мене залишалось трішки більше ніж місяць,

– розповіла Олена Єлізарова.

Проте за короткий проміжок часу Олені все ж таки вдалося підготуватися до міжнародного конкурсу краси. У своїх соцмережах вона демонструвала, як тримає фігуру в тонусі та навчалася дефіле у професійної моделі, адже вже незабаром їй доведеться крокувати подіумом, представляючи Україну.

Закінчилося останнє подіумне тренування...
Завтра у мене виліт в Лас-Вегас на Mrs.World!!!

– повідомила представниця України на Mrs.World.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ангеліна Усанова відверто зізналася, чому їй  не вдалося увійти в топ-20  престижного конкурсу Міс Всесвіт-2023. Дівчина прямо відповіла, що основне питання у грошах.