Загадкова смерть: на 67-у році із життя пішов відомий актор та музикант Моджо Ніксон

Знаменитості

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Зірка кінця 80-х, знаменитий американський музикант та актор Моджо Ніксон, який здобув шалену популярність завдяки пісні "Elvis Is Everywhere", а також фільмам "Супер Брати Маріо" та "Великі вогняні кулі"  пішов із життя у 66-річному віці. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про кончину актора стало відомо з повідомлення видання   Far out magazine. Говориться, що тіло 66-річного Ніксона було знайдено на круїзному лайнері. До речі, незадовго до своєї смерті Моджо мав виступ на Outlaw Country Cruise - музичному фестивалі, який відбувається на круїзному лайнері.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що формат музичного заходу полягає втому, що корабель пливе з Маямі і до Пуерто-Рико впродовж шести днів. По дорозі він зупиняється у Домініканській Республіці. Рідні померлого говорять, що у Ніксона цілком можливо стався серцевий напад. Однак, офіційна версія кончини Моджо поки що не називається.

Що відомо про Моджо Ніксона

Актор та музикант народився у Північній Кароліні. Займатися музикою він став із самого дитинства. Зокрема, Моджо співаву панк-гурті Zebra 123. Всесвітню славу здобув у 1987 році, випустивши трек "Elvis Is Everywhere". Щодо акторської діяльності Ніксона, то в цій царині він почав з ролі  барабанщика Джеймса Ван Ітона у біографічному фільмі Джеррі Лі Льюїса "Великі вогняні кулі".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що  помер голлівудський актор Карл Везерс.  Зірки "Роккі" та "Мандалорця" не стало на 77 році життя.