Померла зірка серіалу "Клон" Жандіра Мартіні: ви точно її знаєте...

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кіномистецтво в житті будь-якої людини відіграє одну із важливих ролей. Завдяки фільмам, а надто серіалам, особистість наповнює своє буття певною системою цінностей. Нашумілі стрічки закрадаються у серця, а легендарні артисти залишаються в пам'яті назавжди. Через роки ми намагаємося знайти, як змінилися улюблені актори,   а також засмучуємося, коли чуємо про смерть своїх кумирів.  Як-от нещодавно, коли в інший світ відійшла знаменита акторка серіалу "Клон" Жандіра Мартіні.

Мартіні здобула свою популярність завдяки ролі покоївки Зорайде у серіалі "Клон". Сумну новину повідомив у себе Instagram чоловік акторки Маркус Карузо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В повідомленні йдеться, що жінка померла 29 січня у місті Сан-Паулу. Про втрату дружини Карузо написав наступне:

Жандіра Мартіні, мій найбільший друг і доказ того, що протилежності притягуються і доповнюють одне одного. Разом ми пишемо п'єси, сценарії фільмів, серіали та мильні опери. Моя велика довірена людина, радник і відповідальний за мій найбільший сміх. Мій учитель. Ви знаєте, коли ви проходите повз школу, в якій ви навчалися, і бачите, що будівлю було знесено? Ось що я відчуваю з приводу твого відходу.

Зазначимо, що причиною смерті Мартіні був рак легень. До речі, хворобу діагностували ще у 2019 році. Тоді Жандіра перенесла операцію і на деякий час її стан здоров'я став кращим, проте, як виявилося, у селебритіс стався рецидив і її госпіталізували до лікарні, але не врятували.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що померла головна муза Федеріко Фелліні. Сандра Міло. Акторці було 90 років.