"Я тобою пишаюся і тисячі людей вдячні тобі": Машуковський звернувся до брата, який втратив кінцівки на війні (ФОТО)

Знаменитості
608

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/mashukovsky

Блогер заявив, що дуже пишається рідною людиною

Популярний український блогер Олег Машуковський, який показав свого обранця, розповів тяжку історію з життя свого брата, який захищав територіальну цілісність та незалежність України на фронті. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, у себе в Instagram Stories Машуковський відверто зізнався, що вже досить довгий період часу не спілкувався з найріднішою людиною. Проте, з широкомасштабним вторгненням, Олег відновив спілкування з братом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Машуковський повідомив, що зустрівся зі своїм братом. Довгоочікувана зустріч відбулася у Харкові. Медійник зазначив, що неабияк пишається рідною людиною. Зазначимо, що брат Олега, на жаль, втратив кінцівки у бою.

Коли я був у Харкові, я бачився з однією людиною, якою дуже пишаюся. Людина – герой! Я бачився зі своїм братом. Мій брат – військовий. Ми з ним востаннє бачилися ще в дитинстві, але від початку повномасштабної війни підтримували зв'язок. Він захищав нашу країну від ворога. Героїчно захищав, але, на жаль, пів року тому він втратив кінцівки… Я знаю, що ти це читаєш. Хочу, щоб ти знав, що ти неймовірна людина, герой, наш захисник. Я тобою пишаюся і тисячі людей вдячні тобі та твоїм побратимам і посестрам.

– підсумував блогер.

Фото: instagram.com/mashukovsky
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як блогер Машуковський зробив пропозицію руки та серця своєму обранцю на вершині Говерли. Пара виглядала максимально щасливою у цей момент.